Open Floor Plan and Natural Light Enhance Home's Style

Minimal decorations, bold pieces and bright colors are what bring this home to life. Sullivan Design Studio created an overall contemporary aesthetic that maximizes the home's natural light, making it feel even more open.
Keep in mind: Price and stock could change after publish date, and we may make money from these links.
June 24, 2015

Photo By: Albert Law

Photo By: Albert Law

Photo By: Albert Law

Photo By: Albert Law

Photo By: Albert Law

Photo By: Albert Law

Open Contemporary Living Room With Dark Navy Sofa

This contemporary living room keeps it simple and open with bare windows and a small rug. The throw pillows and overhead light fixture provide a visual break from the dark navy couch.
From: Sullivan Design Studio

Open Contemporary Dining Room With Bench Seating

This minimalist dining room steps away from tradition by creating something exciting without a lot of fuss. With benches instead of single chairs and a light fixture that will catch anyone's eye, this room is anything but boring. 
From: Sullivan Design Studio

Traditional Kitchen With Oversized Island

With a large island like this, who really needs a dinner table? Space to cook, eat or lounge is provided around this spacious island, with dark wood storage providing a contrast to the warm cabinets.
From: Sullivan Design Studio

Contemporary Stairwell With Unique Glass Light Fixture

This stairwell is lit by the unexpected. Not only does this fixture extend past the stairs in length, it is also made of one-of-a-kind glass.
From: Sullivan Design Studio

Contemporary Sitting Room With Green Accents

With pops of green and a unique light fixture, this sitting room is the perfect place to read, relax or do some work.
From: Sullivan Design Studio

Contemporary Bedroom With Floor-to-Ceiling Windows

Keeping it light and airy, floor-to-ceiling windows provide plenty of natural light in this simple white bedroom. The blue throw pillows and dark wood bed frame offer a break from the white and balance the look. 
From: Sullivan Design Studio

Shop This Look