Modern Beachfront Den With Yellow and Aqua Accents

Step inside the renovated office and den in Melissa and Mahdi's Coastal Calm condo, as seen on HGTV's Beach Flip . See before and after photos, plus our favorite design details.

Photo By: Meggan Haller/Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Meggan Haller/Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Meggan Haller/Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Meggan Haller/Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Modern Den, After

Melissa and Mahdi transformed the first floor guest room into a comfortable den with a bright white sectional and bold blue and yellow details.

Den, Before

Before the renovation, this small beach house bedroom featured dated paint colors and tired fixtures and furnishings.

Den, After

A sliding glass door opens onto the road side of this beachfront condo. Bright white curtains provide privacy in this office, den and reading room.

Closet, Before

Before the renovation, this room featured two closets with bi-fold doors.

Closet, After

Melissa and Mahdi removed the closet doors to create space for an office and entertainment area in the space. When work and play are done, the curtains can be closed to cover up clutter.

Den, Before

Before the renovation, this small beach house bedroom featured dated paint colors and tired fixtures and furnishings.

Modern Den, After

Melissa and Mahdi transformed the first floor guest room into a comfortable den with a bright white sectional and bold blue and yellow details.

Den, Before

Before the renovation, this small beach house bedroom featured dated paint colors and tired fixtures and furnishings.

Den, After

As seen on Beach Flip, contestants Melissa and Madhi used comfortable seating and bright accents to create a peaceful office and relaxation room on the first floor at the renovated Coastal Calm condo.

Den, After

As seen on Beach Flip, contestants Melissa and Mahdi used comfortable seating and bright accents to create a peaceful office and relaxing room on the first floor at the renovated Coastal Calm condo.

Den, After

As seen on Beach Flip, contestants Melissa and Mahdi removed the closet bi-fold doors from the guest office and installed matching curtains to separate the entertainment and office desk areas at the renovated Coastal Calm condo.

Bold, Modern Pillows

As seen on Beach Flip, colorful pillows in the first floor office accent the large white couch at the renovated Coastal Calm condo.

Pattern Mixing

A yellow-and-white geometric print pairs perfectly with the larger-scale, multi-colored suzani print.

Den, After

As seen on Beach Flip, decorative wine glasses and candles in the first floor office welcome visitors at the renovated Coastal Calm condo.

Den, After

Bright yellow candlesticks add a bright accent on the room's large cofee table. 

Den, After

As seen on Beach Flip, contestants Melissa and Mahdi used comfortable seating and bright accents to create a peaceful office and relaxing room on the first floor at the renovated Coastal Calm condo.

Den, After

As seen on Beach Flip, the decorative wood mirror on the wall in the first floor office at the renovated Coastal Calm condo.