Modern Rustic Living Room With Red Accents

Step inside the renovated living room from Beach Flip contestants Lucy and Daphney.

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Meggan Haller/Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Meggan Haller/Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Meggan Haller/Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Meggan Haller/Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Living Room Seating Area With Rustic Accents

As seen on Beach Flip, contestants Lucy and Daphney updated the living area with new furniture, decor and paint at the renovated Southwind condo. Twin wood coffee tables and a seafoam-hued sectional fill out this space.

Living Room, Before

Southwind condo will be renovated on Beach Flip to remove the salmon-hued walls and dated fixtures and flooring.

Living Room, After

As seen on Beach Flip, Contestants Lucy and Daphney renovated the dining and living areas with new hardwood floors and a gray-stained wood ceiling at the first floor of the Southwind condo.

Living Room, Before

Before the renovation, Beach Flip property Southwind featured dated wall colors, too-neutral tile and mismatched furnishings.

Dining Room, After

As seen on Beach Flip, Contestants Lucy and Daphney included a small dining area along with the seating at the new kitchen island on the first floor at the renovated Southwind condo.

Living Room, Before

Southwind condo will be renovated on Beach Flip by teammates Lucy and Daphney. Here, the living room benefits from a view of the beach.

Red, White and Seafoam Living Room

As seen on Beach Flip, contestants Lucy and Daphney updated the living area with new furniture, decor and paint at the renovated Southwind condo. Twin wood coffee tables and a seafoam-hued sectional fill out this space.

Living Room, Before

Southwind condo will be renovated on Beach Flip by teammates Lucy and Daphney. Before the renovation, the living room had dated decor, a too-bold wall color and tired flooring.

Living Room, After

As seen on Beach Flip, Contestants Lucy and Daphney updated the living area with new furniture, decor and paint at the renovated Southwind condo.

Coffee Table Detail

Two striking coffee tables made of wood slices and acrylic add a modern and rustic accent to this beachy living room.

Staircase, After

As seen on Beach Flip, Contestants Lucy and Daphney removed the old stair railing and installed a new wood railing and wrought iron balusters at the renovated Southwind condo.

Updated Staircase

As seen on Beach Flip, contestants Lucy and Daphney removed the old stair railing and installed a new wood railing and wrought iron balusters at the renovated Southwind condo.

Driftwood Accent Pieces

As seen on Beach Flip, decorations include a Joss & Main drift wood sculpture in the first floor living room at the renovated Southwind condo.

Stripes and Florals

A red-orange floral pattern complements the large-scale stripes of the armchair in this coastal living room.

Nautical Curtain Tie-Backs

As seen on Beach Flip, decorations include new window curtains held back with thick rope in the first floor living room at the renovated Southwind condo.

Custom Mermaid Artwork

As seen on Beach Flip, decorations include custom nautical artwork in the first floor living room at the renovated Southwind condo.

Coral-Patterned Living Room Pillow

As seen on Beach Flip, decorations include colorful accent pillows in the first floor living room at the renovated Southwind condo.

Coral Accent

As seen on Beach Flip, decorations include a red coral piece on the dining room table at the renovated Southwind condo.

Open Concept Living Space

As seen on Beach Flip, Contestants Lucy and Daphney removed the wall between the kitchen and dining area, creating one large space for the kitchen, dining room and living room.