Season 1, Episode 7

Rethink Concrete

Homeowners Bill and Jennifer Langley's solid concrete house has one big living/dining room downstairs that is the only space for entertaining family, friends and kids. But when everyone's gathered, it's crowded and the noise level is a nightmare. Designer/contractor Chip Wade wants to relocate the kids when they entertain, give Jennifer a home office to replace the small nook she's using upstairs, and spruce up the backyard. Chip restructures this house by building a home office/den from an existing patio structure, creates custom built-in seating to open up the flow, and cuts through the concrete wall for access to the new outside BBQ area.
See Tune-In Times

Similar Topics:

Previous Episode

Separate Sleepers; A Master Suite Renovation for a Couple with Different Sleeping Schedules

Next Episode

Garage and Patio Renovation

Coming in 2021: discovery+

Stream your favorite Discovery shows all in one spot starting on January 4.

Learn More

Follow Us Everywhere

Join the party! Don't miss HGTV in your favorite social media feeds.

Luxury Home Giveaways

HGTV Urban Oasis

A bold remodel in Portland, Maine.

HGTV Dream Home

A charming coastal escape on Hilton Head Island, S.C.

HGTV Smart Home

A blend of industrial and Craftsman design in Pittsburgh, PA.