Winning Room Before & After

A look at the bonus room as designed and executed by Sabrina and Drew.

Font
  • A
  • A
  • A

E-mail This Page to Your Friends

x

All fields are required.

Separate multiple e-mail addresses with a comma; Maximum 20 email addresses.

Refresh

Sending E-mail

Sending E-mail

Or Do Not E-mail

Success!

A link to %this page% was e-mailed

We Recommend...

After Party- Eggert Bonus Room

After Party- Eggert Bonus Room

Find out why the Eggerts chose the winning room design.

(video 03:00)
Eco-Friendly Bonus Room

Eco-Friendly Bonus Room

Tom and his friends have built the bonus room; Eric comes by to finish it.

(video 03:55)
Homeowners Need More Home

Homeowners Need More Home

Abby and Brent need a larger home in their present school district.

(video 03:46)
Advertisement

HGTV Inspiration Newsletter

Create your unique, personal style with advice and inspiration from HGTV.