Flipping the Block: Tour Brian and Craigy Craig's

See how Flipping the Block 's Blue Team, twins Brian and Craig, transformed a run-down condo into a modern bachelor pad.

Photo By: Stephanie Diani / Getty Images

Photo By: Matt Harbicht/Getty Images

Photo By: Stephanie Diani / Getty Images

Photo By: Matt Harbicht/Getty Images

Photo By: Stephanie Diani / Getty Images

Photo By: Matt Harbicht/Getty Images

Photo By: Stephanie Diani / Getty Images

Photo By: Matt Harbicht/Getty Images

Photo By: Stephanie Diani / Getty Images

Photo By: Stephanie Diani / Getty Images

Photo By: Matt Harbicht/Getty Images

Photo By: Stephanie Diani / Getty Images

Photo By: Matt Harbicht/Getty Images

Photo By: Stephanie Diani / Getty Images

Photo By: Matt Harbicht/Getty Images

Photo By: Stephanie Diani / Getty Images

Photo By: Matt Harbicht/Getty Images

Photo By: Photographer: Stephanie Diani, Stephanie Diani / Getty Images

Photo By: David McNew/Getty Images

Photo By: Stephanie Diani / Getty Images

Photo By: David McNew/Getty Images

Photo By: Stephanie Diani / Getty Images

Photo By: Matt Harbicht/Getty Images

Photo By: Stephanie Diani / Getty Images

Photo By: Matt Harbicht/Getty Images

Photo By: Stephanie Diani / Getty Images

Photo By: Matt Harbicht/Getty Images

Photo By: Stephanie Diani / Getty Images

Photo By: Matt Harbicht/Getty Images

Photo By: Stephanie Diani / Getty Images

Photo By: Matt Harbicht/Getty Images

Photo By: Photographer: Stephanie Diani, Stephanie Diani / Getty Images

Photo By: Matt Harbicht/Getty Images

Photo By: Photographer: Stephanie Diani, Stephanie Diani / Getty Images

Photo By: Matt Harbicht/Getty Images

Photo By: Matt Harbicht/Getty Images

Photo By: Photographer: Stephanie Diani, Stephanie Diani / Getty Images

Photo By: Matt Harbicht/Getty Images

Photo By: Photographer: Stephanie Diani, Stephanie Diani / Getty Images

The Blue Team

Flipping the Block's Blue Team, twins Brian and Craig, pose with judge Nicole Curtis in their fully-remodeled space.

Living Room, Before

The front room of the brothers' condo was damaged and dirty on move-in day.

Living Room, After

With bold blue touches and a crisp, modern color palette, this room sets the tone for the minimalist look seen throughout the condo.

Living Room, Before

The stair railing in the brothers' condo needed to be replaced to meet current building codes.

Living Room, After

The brothers chose a wooden railing with stainless steel spindles, then stained the solid-wood treads to match the kitchen's hand-built bar.

Living Room, Before

The run-down space needed lots of TLC prior to the renovation. Here, the view from the living room into the kitchen area.

Living Room, After

Floating the sofa in the middle of the living room creates a defined seating space and separates the living area from the adjacent dining area.

Living Room, Before

The space under the stairs was a missed opportunity before the renovation.

Living Room, After

The brothers were the only team to create a dedicated dining area, which is nestled under the staircase.

Living Room, After

Floating shelves tucked under the staircase create a spot to showcase favorite dishes or art pieces.

Kitchen, Before

The dark, dreary kitchen featured a U-shaped design, which made it feel small and enclosed.

Kitchen, After

Devoting just one wall of the space to cabinets makes this space seem open and airy. Crisp white cabinets and stainless steel appliances give the kitchen a fresh look.

Kitchen, Before

Dated plywood cabinets were the first thing you saw upon entering this space prior to the renovation.

Kitchen, After

Rounding the corner into the new kitchen, potential buyers are greeted with dark hardwood floors and edgy, industrial touches.

Kitchen, Before

Far from functional, the kitchen was missing vital structural elements (like windows) prior to the renovation.

Kitchen, After

The brothers, who own a custom carpentry business, hand-built a bar with built-in shelving in the newly-remodeled kitchen.

Half Bathroom, Before

The downstairs half bath, tucked between the living room and kitchen, was crumbling and dirty prior to the renovation.

Half Bathroom, After

Updated drywall, sleek lighting, a new vanity and a streamlined toilet make this space clean and functional.

Patio, Before

Located just off the kitchen, the outdoor patio was drab and dirty prior to the renovation.

Patio, After

The brothers built a custom pergola to provide style and shade atop a new dining table that will fit a party.

Patio, Before

Dead grass and leaf debris didn't create an inviting outdoor retreat prior to the renovation.

Patio, After

The brothers added sod to create a lush, green lawn, then added chairs and a firepit to complete the outdoor entertaining oasis.

Upstairs Landing, Before

A crumbling cabinet and worn-down walls and trim greeted the brothers on move-in day.

Upstairs Landing, After

Fresh paint and flooring creates a neutral spot atop the stairs.

Guest Bedroom, Before

Popcorn ceilings, years of dirt, busted-up drywall — those were just a few of the problems facing the brothers on move-in day.

Guest Bedroom, After

The brothers outfitted the space for a full-sized bed, while the other three units opted for a daybed.

Guest Bedroom, Before

Before the renovation, the guest bedroom featured a shallow closet that took up most of the room's wall space.

Guest Bedroom, After

The brothers installed a narrow closet door and added a custom closet with built-in shelving, making the wall appear larger and creating smarter storage space.

Guest Bedroom, Before

Run-down and dirty on move-in day, this master bedroom was the first room to receive a renovation.

Guest Bedroom, After

New windows, repaired drywall and a new paint job all contributed to the fresh look in guest bedroom.

Master Bedroom, Before

This light-filled room needed some cosmetic upgrades before the renovation.

Master Bedroom, After

The brothers added a bright green hue to the wall to create a light, airy look, in addition to updating the drywall, flooring, windows and light fixtures.

Master Bedroom, Before

Before the renovation, the master closet didn't include any built-in storage space.

Master Bedroom, After

A new built-in organization system maximizes the room's closet space, while a wall niche offers a spot to display books, a television or favorite keepsakes.

Master Bedroom, Before

Before, this plain wall didn't offer any added value to the master bedroom.

Master Bathroom, Before

There was nothing inviting about the pre-renovation bathroom; it was dirty, grimy and full of debris.

Master Bathroom, After

The brothers transformed the bathroom's existing shower/tub combo into a luxurious, spacious walk-in shower with new floor-to-ceiling tile.

Master Bathroom, Before

The vanity, lighting and sink gave the pre-renovation bathroom a dated look.

Master Bathroom, After

A sleek granite-topped vanity and updated stainless-steel lighting brings this master bathroom up-to-date.