All-American Beachfront Office and Den

Step inside the renovated office and den in Martha and Alex's Comfort Breeze condo, as seen on HGTV's Beach Flip . See before and after photos, plus our favorite design details.

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

Photo By: Todd Douglas / Getty Images

An All-American Den Makeover

As seen on Beach Flip, contestants Martha and Alex turned the first floor guest bedroom into an office and reading space at the renovated Comfort Breeze condo. They decorated with nautical details and installed pine wainscoting around the room. 

Den, Before

As seen on Beach Flip, before renovations, the front guest bedroom on the first floor of the Comfort Breeze condo featured dated design and left the electrical panel box exposed.

Den, After

Martha and Alex continued their red, white and blue color scheme with rustic wood details into this renovated office and den space.

Den, Before

Before renovations, this space featured a tired color scheme and dated furnishings.

Beach Flip Den, After

A linen sofa perfect for reading and napping stretches across one wall of the renovated office-den space.

Den, Before

As seen on Beach Flip, before renovations, a view of the closets in the first floor guest bedroom at the Comfort Breeze condo.

Den, After

Contestants Martha and Alex turned the first floor guest bedroom into an office and reading space complete with pine wainscotting and bright white trim.

Electrical Unit, Before

As seen on Beach Flip, before renovations, the front guest bedroom on the first floor of the Comfort Breeze condo has the electrical panel box exposed on the front wall.

Den, After

Contestants Martha and Alex built a custom pine door to cover the electrical panel in the first floor office at the renovated Comfort Breeze condo.

Den, After

As seen on Beach Flip, contestants Martha and Alex turned the first floor guest bedroom into an office and reading space at the renovated Comfort Breeze condo. 

Den, After

Pine wainscoting adds a practical and attractive accent. The durable material will hold up to high traffic, and it complements the red, white and blue color palette.

Curtain Detail, After

As seen on Beach Flip, decorations include new curtains with decorative rope ties in the first floor office at the renovated Comfort Breeze condo.

Accessories, After

As seen on Beach Flip, decorations include a new tall lamp in the first floor office at the renovated Comfort Breeze condo.

Patriotic Accessories, After

A boat featuring a red, white and blue sail helps tie this space into the color palette used throughout this beach house.

Office Space, After

A traditional cream-colored desk and upholstered armchair are ready for business in this office-den space.

Nautical Anchor Lamp

A nautical anchor atop the desk ties into the home's nautical theme.