Superhero Attic Playroom

A stark-white playroom is transformed into a combination superheroes liar and a rainforest hideaway.

  • The white-walled playroom has been transformed into a combination superheroes hall of fame and rainforest hideaway.
  • Designer Kevin Perez uses 10-year-old Matthew's drawings as the basis for the murals.
  • The rainforest walls are painted brown to represent the tree trunks and the ceiling is painted green to look like the canopy.
  • In the rainforest corner, an unattractive pipe is turned into a tree.
  • A blank piece of floor cloth is used to create a smooth, study surface where they can race their toy cars.

Resources(Hide)

    • Kevin Perez
      Artist, Designer
      Website: www.kevinperez.com
    • Matt Cosgrove
      Carpenter, Cosgrove Carpentry
      We apologize no contact information is available.
  • Advertisement will not be printed