HGTV.com
Click to Print

http://www.hgtv.com/decorating/before-and-after-conversation-pit-living-room-redesign/index.html

Before and After: Conversation-Pit Living Room Redesign

Redesigners Pepper Wilkinson and Natalie Lewis create a comfortable, inviting conversation area in a living room while still leaving a path to the rest of the house.

  • The sofa is placed along the longest wall in the room which helps draw your eye right toward the beautiful fireplace.

  • An area rug found in the dining room is positioned in the living room to add rich color and a cozy feeling.

    Before

  • A loveseat placed adjacent to the sofa and two dining room chairs with feminine details finish the arrangement.

  • Metal art found on an outside wall is brought inside to add more interest to the design.

Advertisement will not be printed