Browse More Rooms By…

Loading Filters
+ Enlarge Photo
Shrink Photo
Stone Walkway Leads to Kitchen
Advertisement

Contemporary Outdoor Area With Large Square Concrete Slabs

The center portion of the old driveway was removed and cut into large pavers to create a small courtyard between the main house and the new art studio (previously a detached garage). Joining exterior living spaces with hardscape creates a more unified site plan, and this solution utilized existing materials and allowed for drainage. Landscape plan was by Colwel Shelor in Phoenix. A wide-glass door entry system invites visitors and light into the interior space.

Font
  • A
  • A
  • A

E-mail This Page to Your Friends

x

All fields are required.

Separate multiple e-mail addresses with a comma; Maximum 20 email addresses.

Refresh

Sending E-mail

Sending E-mail

Or Do Not E-mail

Success!

A link to %this page% was e-mailed

About the Designer(s)

Other Rooms You Might Like

Entryways from Rate My Space

Browse top-rated, member-uploaded entryways.

See More Entryway Pictures