Superhero Attic Playroom

A stark-white playroom is transformed into a combination superheroes liar and a rainforest hideaway.

Tools
Font
  • A
  • A
  • A

E-mail This Page to Your Friends

x

All fields are required.

Separate multiple e-mail addresses with a comma; Maximum 20 email addresses.

Refresh

Sending E-mail

Sending E-mail

Or Do Not E-mail

Success!

A link to %this page% was e-mailed

Hide CaptionShow CaptionThe rainforest walls are painted brown to represent the tree trunks and the ceiling is painted green to look like the canopy.
Painter’s tape and black paint are used to create the stripes and bark on the trees. The homeowners’ couch is given new life with a bold-red slipcover and pillows. Behind the sofa, the build-in ledge is filled with family photos and homemade robots.
Advertisement